تماشای ویدئو پختن بلال طعم های جدید متفاوت بدون منقل بهنام رستمی از کيونما

پختن بلال روش های متفاوتی مثل کبابی کردن ، پختن در آب جوش ، پختن در فر . تهیه چس فیل یا همون پاپ کورن و... داره. ولی یکی از روش های آسان برای پختن بلال پختن بلال در شیر است که خیلی طعم لطیف و خوبی به دانه های بلال میده و توی این آموزش نحوه ی پختن بلال در شیر و بدون منقل رو بهتون یاد دادم. بعلاوه برای مزه دار کردن بلال علاوه بر آب نمک که روش سنتی و قدیمی آماده سازی بلال محسوب میشه امروز دو روش خیلی بهتر برای پختن بلال بهتون یاد دادم. حتما هر دو روش رو امتحان کنین و نظرتون رو در موردشون برام بنویسید. همچنان ط
20 آذر 1401
کيونما
loading...
ویدئو های مرتبط