تماشای ویدئو طرز تهیه آموزش پخت لبو بازاری ویژه از کيونما

مواد لازم: لبو یا چغندر قرمز ۶ عدد متوسط آب تا جایی که ۲ بند انگشت روی سطح لبو ها رابپوشاند شکر نصف ليوان طرز تهیه: ابتدا چغندر قرمز را به خوبی بشورید.به هیچ وجه قبل از پخت لبوها را نباید برش بزنیم. برش زدن لبو باعث می شود که اکثر ویتامین های وجود در لبو خارج شوند. چغندرها را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس به اندازه ای آب اضافه می کنیم که دو بند انگشت روی سطح چغندرها را بپوشاند. حالا قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به نقطه جوش برسد، پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، حرارت زیر قابل
8 آذر 1401
کيونما
loading...
ویدئو های مرتبط