#لیمو_عمانی_خونگی
#لیمو_امانی_خونگی
به ۲کیلو لیمو ترش،
نصف لیوان نمک اضافه کنید و حسابی باهم مخلوط کنید
و ۲۴ساعت داخل یخچال بذارید.
به ۱۵ لیوان آب جوشیده،
۱ لیوان سرکه اضافه و اجازه بدید دوباره بجوش بیاد.
لیمو هایی که بعد از ۲۴ ساعت با آب سرد شستین رو داخل آب و سرکه بریزید
بذارید ۱ دقیقه بجوشه بعد با آبکش دربیارید و زیر آب سرد بگیرید
۴ مرتبه اینکار رو تکرار کنید
و بعد از مرتبه چهارم که با آب سرد شستید،
بوسیله خلال دندان روی لیمو ها سوراخ ایجاد کنید
به مدت ۱ماه زیر نور آفتاب قرار بدید تا کاملا خشک ب
کيونما