#رفع_تلخی_زیتون
#شور_کردن_زیتون
برای تهیه شور زیتون، باید تلخی زیتون را گرفت و سپس در صورت تمایل آن را طعم دار کرد.
اولین مرحله انتخاب و خرید زیتون مناسب است.
زیتون زیاد رسیده نباشد زیرا طی فرآیند تلخی زدایی ،از هسته جدا شده و له می شود.
زیتون های درشت را بیشتر ضربه زده و می شکنند.
زیتون های لکه دار، تیره و رنگی را از زیتون سبز جدا کنید.
زیتون های رنگی بافت نرم تری دارند و زودتر می رسند.
بنابراین اگر با سبزها مخلوط شوند، له شده و باعث خراب شدن آنها می شوند.
برگ سبز بین زیتون ها نشان دهنده تازه بودن زیتون
کيونما