تماشای ویدئو طرز تهیه رفع تلخی زیتون شور کردن زیتون از کيونما

#رفع_تلخی_زیتون #شور_کردن_زیتون برای تهیه شور زیتون، باید تلخی زیتون را گرفت و سپس در صورت تمایل آن را طعم دار کرد. اولین مرحله انتخاب و خرید زیتون مناسب است. زیتون زیاد رسیده نباشد زیرا طی فرآیند تلخی زدایی ،از هسته جدا شده و له می شود. زیتون های درشت را بیشتر ضربه زده و می شکنند. زیتون های لکه دار، تیره و رنگی را از زیتون سبز جدا کنید. زیتون های رنگی بافت نرم تری دارند و زودتر می رسند. بنابراین اگر با سبزها مخلوط شوند، له شده و باعث خراب شدن آنها می شوند. برگ سبز بین زیتون ها نشان دهنده تازه بودن زیتون
29 مهر 1401
کيونما
loading...