تماشای ویدئو دلمه بادمجان از کيونما

با اموزش دلمه بادمجان توسط خانم ارمیا مردانیان در زودپز در خدمتتون هستیم #بقچه_بادمجان_آرمیا برای ده تا بقچه : ۳۰۰گرم گوشت چرخ شده + یک عدد پیاز متوسط رنده شده واب گرفته را به همراه مقدار کافی زردچوبه، فلفل سیاه ،پاپریکا ونمک و۱ق غ سرصاف آرد نخودچی خوب مخلوط کنید به صورت کبابچه فرم بدین وسرخ کنید بادمجون ها را هم پوست بگیرید ورقه ای برش بزنید زیر وروی اونها نمک بپاشید یکی دو ساعت بمونه تا تندی و تلخی شون گرفته بشه داخل آب نمک هم میشه بعد با آب سرد بشورید خوب خشک کنید وداخل روغن سرخ کنید ️بادمجون های مش
3 تیر 1401
کيونما
loading...
ویدئو های مرتبط