عنوان دوره: "کارگاه آموزشی تولید فراورده های گوشتی"کالباس و ژامبون"
.
بی شک صنعت گوشت و فرآورده های گوشتی یکی از مهم ترین بخش های صنایع غذایی محسوب می شود. امروزه تولید سالم تر این محصولات مورد توجه بیشتر قرار گرفته است .
.
آنچه در این کارگاه می آموزید :
مرحله تهیه و ویژگی های مواد اولیه
اصول کنترل کیفیت مواد اولیه
مرحله آماده سازی فارش
اصول چرخ کردن گوشت
اصول عمل آوری گوشت نمایشی
مرحله فرمولاسیون
مرحله پوشش دهی و اصول کار با دستگاه پرکن
مرحله پخت و خنک کردن
......
در این ترم آموزشی فراگیرا
کيونما