اصولا پای سیب با این نوع خمیر درست نمیشه ولی چون این مدل برای من راحت ترینه و مورد علاقهامم هست برای همین.
انواع خمیرها رو ایشالا بعدا درست میکنم میزارم طرز تهیه اش رو...
#پای_سیب
#طرز_تهیه :
سیب(کم یا زیادیش به سلیقه خودتون بستگی داره مال من یه چیزی حدود ۳ پیمانه خورد شده بود)
آب لیمو ۱ ق.چ
شکر نصف پیمانه
آب ۱ لیوان
دارچین(باز سلیقهای)(۱ ق.غ من ریختم)
سیب رو که خورد کردین آب لیمو و شکر و آب رو اضافه کنید و روی حرارت قرار بدید تا سیبها بپزه و نرم شه از اون حالت تردی دربیاد و آبش هم غلیظ شه.
کيونما