تماشای ویدئو پای سیب apple pie خاله پرستو از کيونما

اصولا پای سیب با این نوع خمیر درست نمیشه ولی چون این مدل برای من راحت ترینه و مورد علاقه‌امم هست برای همین. انواع خمیر‌ها رو ایشالا بعدا درست می‌کنم می‌زارم طرز تهیه اش رو... #پای_سیب #طرز_تهیه : سیب(کم یا زیادیش به سلیقه خودتون بستگی داره مال من یه چیزی حدود ۳ پیمانه خورد شده بود) آب لیمو ۱ ق.چ شکر نصف پیمانه آب ۱ لیوان دارچین(باز سلیقه‌ای)(۱ ق‌.غ من ریختم) سیب رو که خورد کردین آب لیمو و شکر و آب رو اضافه کنید و روی حرارت قرار بدید تا سیب‌ها بپزه و نرم شه از اون حالت تردی دربیاد و آبش هم غلیظ شه.
2 مرداد 1400
کيونما
loading...
ویدئو های مرتبط