آموزش نکتار پرتقال که خیلی خوشمزس .
بریم سراغ مواد و نکات :
مواد لازم :
پرتقال _ یک عدد
آب خنک _ دو سوم پیمانه
شکر _ دوسوم پیمانه
آب لیمو ترش _ دو الی سه قاشق غ
نکته ها :
هر یک پرتقال رو به ۸ قسمت مساوی با پوست تقسیم میکنیم و حتما چند ساعت قبل بذارین فریز تا یخ بزنه .
اندازه ها دقیق ذکر شده پیمانه های من دو سوم پیمانس . و این اندازه برای یک عدد پرتقاله . آب لیمو ترشتون هم باید حتما تازه باشه . برای هر یک لیوان سرو باید حدودا یک چهارم الی یک سوم لیوانتون رو از نکتار پر کنید و یا به کلش که یک عدد پرتقا
کيونما