تماشای ویدئو برگزاری کارگاه آموزشی کاربرد اسپری درایر در صنایع غذایی در دانشگاه آزاد قزوین از کيونما

خشک کردن و یا جداسازی آب در جهت حفظ مواد غذایی مختلف و محصولات کشاورزی، برای قرن ها است که درسراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد. هدف اصلی از خشک کردن مواد غذایی، کاهش سطح آب و به حداقل رساند آندر جهت کاهش فساد میکروبی و در نتیجه افزایش ماندگاری محصول می باشد. هدف دیگر از انجام این فرآیند می تواندتولید مواد غذایی با کیفیت- دارای ارزش غذایی بالا- یاشد. خشک کن پاششی یکی از کاربردی ترین خشک کن ها در صنایع شیمیائی، داروئی و غذایی است. در سال های اخیر مطالعات زیادی درجهت توسعه قسمت های مهم این نوع ازخشک کن، به
28 آذر 1399
کيونما
loading...
ویدئو های مرتبط