تماشای ویدئو سوپ جو جوپرک از کيونما

سری قبل سوپ جو رستورانی با جو پوست کنده رو پست کردم که می‌تونید تو پیج براحتی پیداش کنید، این سری این سوپ خوشمزه و متفاوت رو مواد لازم: (برای ۶ نفر) جو پرک: ۲ لیوان گوجه: ۷ عدد کره: ۵۰ گرم جوز هندی رنده شده: نصف یک عدد (۱/۲) آبغوره: نصف استکان آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری نمک: ۱ قاشق چای خوری زردچوبه: ۱ قاشق چای خوری آب: ۵ لیوان آب مرغ: ۳ لیوان (در مرحله‌ی دوم پخت اضافه شود) * نکته: (به جای ۳ لیوان آب مرغ میتوان) از یک (طعم دهنده‌ی مرغ + ۳ لیوان آب استفاده کرد) کالری در
27 آذر 1399
کيونما
loading...
ویدئو های مرتبط