سری قبل سوپ جو رستورانی با جو پوست کنده رو پست کردم که میتونید تو پیج براحتی پیداش کنید، این سری این سوپ خوشمزه و متفاوت رو
مواد لازم: (برای ۶ نفر)
جو پرک: ۲ لیوان
گوجه: ۷ عدد
کره: ۵۰ گرم
جوز هندی رنده شده: نصف یک عدد (۱/۲)
آبغوره: نصف استکان
آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق چای خوری
زردچوبه: ۱ قاشق چای خوری
آب: ۵ لیوان
آب مرغ: ۳ لیوان (در مرحلهی دوم پخت اضافه شود)
* نکته: (به جای ۳ لیوان آب مرغ میتوان) از یک (طعم دهندهی مرغ + ۳ لیوان آب استفاده کرد)
کالری در
کيونما