هویج پلو که اصالتش به شهر شیراز برمیگرده، یکی از غذاهای اصیل ایرانیه که طرفدارهای خاص خودش رو هم توی هر شهر داره؛ البته شاید بعضیا به خاطر طعم شیرینش چندان به خوردن اون راغب نباشن، ولی این عزیزان میتونن شکر رو از دستور اصلی حذف کنن و از خوردن این غذای خوش رنگ و لعاب و خوشمزه لذت ببرن
در ضمن این غذای لذیذ، هم با گوشت سرو میشه و هم با مرغ، که ما امروز قراره با مرغش رو درست کنیم.
مواد لازم برای چهار الی پنج نفر:
مرغ به تعداد نفرات
فلفل دلمه ای
پیاز
نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران
برنج چهار پیمانه
هویج نیم کیلو
کيونما