یک کیک اصیل آلمانی با طعم غلیظ شکلات در کنار خامه و گیلاس که میکس فوق العاده ای میشه.به خاطر رنگ سیاه شکلات در کنار سفیدی خامه و قرمزی گیلاس بسیار زیبا و چشم رو به سمت خودش می بره.
مواد لازم
آرد سفید: ۲۶۵ گرم
شکر شیرینی پزی: ۴۰۰ گرم (دانه های این شکر ریزتر هست)
پودر کاکائو بدون شکر: ۶۵ گرم
بیکینگ پودر ۱ و ۱/۲ قاشق چای خوری
جوش شیرین: ۳/۴ قاشق چای خوری(اگر نداشتین دوبرابرش بیکینگ پودر اضافه کنید)
نمک: ۳/۴ قاشق چای خوری
تخم مرغ: ۳ عدد
شیر: ۲۷۰ میلی لیتر
روغن گیاهی: ۱۲۰ میلی لیتر
وانیل : یک قاشق مربا خوری
کيونما