تماشای ویدئو طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان از کيونما

Gheymeh Bademjan طرز تهیه خورشت قیمه بادمجون اصیل ایرانی خورشت قیمه بادمجان یکی از انواع خورشت های مجلسی و اصیل ایرانی است که به روش های مختلفی تهیه می شود. این خورش تقریبا شبیه به خورش قیمه سیب زمینی است با این تفاوت که به جای سیب زمینی از بادمجان استفاده می شود. طرز تهیه قیمه بادمجان لپه 4 قاشق غذاخوری بادمجان قلمی 8 عدد گوشت گوسفند با استخوان خرد شده 1کیلو پیاز 1 عدد گوجه فرنگی 10 عدد رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری غوره به میزان لازم دارچین نصف قاشق چایخوری نمک فلفل و زردچوبه به مقدار کافی ر
6 اردیبهشت 1399
کيونما
loading...
ویدئو های مرتبط