آرد سفید: سه چهارم لیوان (از نصف بیشتر، از کل کمتر) پودر شکلات: ۲ قاشق غذاخوری نمک: نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری تخم مرغ: ۱ عدد شیر: ۱ لیوان (سرخالی) ، در ماهیتابه نچسب اونهارو درست کنید. اگر ماهیتابه نچسب ندارید، از کره یا روغن استفاده کنید. مدت زمان پخت هر طرف: حدود ۱ دقیقه بعد از خنک شدن پن کیک ها، به صورت لایه لایه با عسل اونهارو بچینید و در لایه آخر ارده کنجد و فندق تازه هم بریزید. اگر خواستید پن کیک شیرین باشه، ۲ الی ۴ قاشق شکر اضافه کنید.
کيونما