تماشای ویدئو دمپختک خانم گل آور از کيونما

طرز تهیه دم پختک (خانم گل آور) ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ دمپختک یک غذای سنتی ایرانی است که پایه آن برنج است و در نقاط مختلف با توجه به ذائقه آن منطقه با تفاوت های کوچکی پخته می شود. رایج ترین نوع دمپختک، دمپختک گوجه است. مواد لازم: پیاز، روغن، گوجه فرنگی خرد شده، برنج، رب و نمک و فلفل طرز تهیه: پیاز را خورد کرده و در روغن داغ و در یک قابلمه مناسب سرخ کنید ادویه دلخواه خود را به آن را اضافه کنید، پس از سرخ شدن پیاز گوجه و کمی رب را به آن اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید؛ و حالا برنجی را که از قبل خیس کرد
4 خرداد 1398
کيونما
loading...
ویدئو های مرتبط