تماشای ویدئو کارگاه آموزشی تولید فراورده های گوشتی کالباس ژامبون از کيونما

. عنوان دوره : کارگاه آموزش حرفه ای مستر شف و شف اجرائی آشپزی ،فست فود و بیسترو فود INTERNATIONAL MASTER EXECUTIVE CHEF COURSE ______ *************** پاره ای از موارد آموزش کل دوره: . مرحله تهیه و ویژگی های مواد اولیه اصول کنترل کیفیت مواد اولیه مرحله آماده سازی فارش اصول چرخ کردن گوشت اصول عمل آوری گوشت نمایشی مرحله فرمولاسیون ️و ***************** . نکته اجرایی : بی شک صنعت گوشت و فرآورده های گوشتی یکی از مهم ترین بخش های صنایع غذایی محسوب می شود. امروزه تولید سالم تر این محصولات مورد توج
19 آذر 1402
کيونما
loading...
ویدئو های مرتبط