.
عنوان دوره :
کارگاه آموزش حرفه ای مستر شف و شف اجرائی آشپزی ،فست فود و بیسترو فود
INTERNATIONAL MASTER EXECUTIVE CHEF COURSE
______
***************
پاره ای از موارد آموزش کل دوره:
.
مرحله تهیه و ویژگی های مواد اولیه
اصول کنترل کیفیت مواد اولیه
مرحله آماده سازی فارش
اصول چرخ کردن گوشت
اصول عمل آوری گوشت نمایشی
مرحله فرمولاسیون
️و
*****************
.
نکته اجرایی : بی شک صنعت گوشت و فرآورده های گوشتی یکی از مهم ترین بخش های صنایع غذایی محسوب می شود. امروزه تولید سالم تر این محصولات مورد توج
کيونما