سرداشی یک کباب خوشمزه از شهر و استان همدان است ، این غذا در گذشته در داخل تنور و روی سنگ ، بویژه در تنور های نان سنگک تهیه می شد ، ولی الان با توجه به در اختیار داشتن فر در منازل این کباب در فر تهیه میشود.
۷۵۰ گرم گوشت چرخ شده ( ترجیحا گوسفند)
دو عدد پیاز
۴ عدد سیب زمینی (سه عدد سیب زمینی برای رنده شدن و یک عدد برای تزیین روی گوشت )
فلفل سبز ۴ عدد
گوجه فرنگی ۲۰۰ گرم (یا به میزان دلخواه )
نمک به میزان دلخواه
فلفل سیاه به میزان دلخواه
پاپریکا ۱ ق چ
سماق ۲ ق چ
پودر سیر ۱ ق چ
زردچوبه ۱ ق چ
روغن زیتون
کيونما