تماشای ویدئو بلانچ کردن لوبیا سبز آموزش بلانچ کردن اصولی ماندگاری بالا آشپزی cooking از کيونما

بلانچ کردن لوبیا سبز/ آموزش بلانچ کردن اصولی با ماندگاری بالا/ آشپزی cooking بلانچ به معنی شوک وارد کردن به مواد غذایی برای غیر فعال کردن آنزیم هایی است که باعث فساد و خراب شدن سبزیجات می شود. بلانچ کردن باعث می شود سبزیجات خاصیت، تردی، مزه و رنگ خود را حفظ کنند. از کانال بافتنی من دیدن کنید: https://www.aparat.com/Baftanibaroya ===== اگر از آموزش آشپزی من لذت بردید فراموش نکنید: عضو کانال شوید. لایک کنید. (زنگوله)نوتیفیکشین ها را فعال کنید تا وقتی ویدئو جدیدی را در اینجا در کانال پست میکنم مطلع شوید. نظ
8 خرداد 1402
کيونما
loading...
ویدئو های مرتبط