بلانچ کردن لوبیا سبز/ آموزش بلانچ کردن اصولی با ماندگاری بالا/ آشپزی cooking
بلانچ به معنی شوک وارد کردن به مواد غذایی برای غیر فعال کردن آنزیم هایی است که باعث فساد و خراب شدن سبزیجات می شود. بلانچ کردن باعث می شود سبزیجات خاصیت، تردی، مزه و رنگ خود را حفظ کنند.
از کانال بافتنی من دیدن کنید:
https://www.aparat.com/Baftanibaroya
=====
اگر از آموزش آشپزی من لذت بردید فراموش نکنید:
عضو کانال شوید.
لایک کنید.
(زنگوله)نوتیفیکشین ها را فعال کنید تا وقتی ویدئو جدیدی را در اینجا در کانال پست میکنم مطلع شوید.
نظ
کيونما