تماشای ویدئو سس مخصوص سمبوسه فلافل روژین روژین تاک از کيونما

آماده سازی مواد اولیه: رب گوجه ‌فرنگی روژین : به مقدار لازم آب :به مقدار لازم سرکه : 2 قاشق غذا خوری پودر انبه : ۱ قاشق غذا خوری پودر فلفل قرمز : ۱ قاشق غذا خوری نمک : به مقدار لازم طرز تهیه: همه مواد را با هم مخلوط کنید وروی حرارت گذاشته وتا ۵دقیقه مرتب هم بزنید بعد از چند جوش زدن از روی حرارت بردارید واجازه دهید سرد شود ودر یخچال نگه داری کنید
6 خرداد 1402
کيونما
loading...
ویدئو های مرتبط