طرز تهیه سرکه سیب (سرکه تخمیری با کلی خواص دارویی و درمانی و لاغری ) :
__دوستان توضیحات روی کلیپ کامله فقط این نکته هارو حتما بخونید مهم هستن
__از این سرکه برای انواع غذا ، سالاد و ترشی میتونید استفاده کنید و برای مصرف ترشی بهتره قبلش جوشیده بشه
:
__بهترین نوع سرکه که خواص دارویی هم داره اون سرکه ای هستش که اول تخمیر بشه و بعد به سرکه تبدیل بشه(مثل همین سرکه ) این سرکه برای درمان مشکلات گوارشی و همچنین برای لاغری خیلی موثره
__نوع سیب فرقی نمبکنه ولی حتما باید شیرین باشه
ظرفش حتما باید شیشه ای یا سفالی باشه
کيونما