mahdiyee_life
این ۳ ترفند برای حبوبات چندین ساله امتحانشو پس داده
برای اینکه پوست لوبیا موقع پخت جدا نشه، لوبیارو با اب سرد خیس کنین و ۱ قاشق ارد اضافه کنین هم بزنین و بزارین رو شعله، اینجوری هم پوستشون جدا نمیشه هم زود میپزه
اگه یادت رفته از شب قبل حبوباتو خیس کنی و میخواین زود بپزه با اب داغ خیس کنین و ۱ قاشق نمک بریزین و بزارین نیم ساعت داخل همون اب بمونه و بعد بپزین
کاربردی ترین روش برا نفخ گیری اینه که:
حبوباتو بریزین داخل ظرف مورد نظر و اب بریزین و رو شعله بزارین، هروقت ابش جوش اومد زیرشو خاموش کن
کيونما