طرز تهیه سمنو با جوانه گندم / سمنو سنتی/ سمنک/how to make samanu/ samanak/ samano
مواد لازم برای سمنو
گندم بهاران ۲ پیمانه ( گندم هر چقدر قرمزتر بهترتر، گندم بهاران بهترین گندم برای سمنو است)
آرد معمولی ۳ پیمانه
آب ۳ لیتر
بادام اختیاری ۱۰ دانه
00:23 خیس کردن گندم بهاران( مخصوص سمنو) در آب ۲۴ ساعت
00:28 پهن کردن گندمهای خیس خورده در سبد برای ۲۴ ساعت بعدی
01:42 جوانه زدن گندم سمنو در روز سوم
04:45 ساقه نقره ای گندمها (مرحله اول)
05:42 ساقه نقره ای گندمها(مرحله دوم ) آماده برای چرخ زدن یا کوبیدن
07:13 چرخ
کيونما