مواد لازم:
آرد سه صفر =۳ لیوان دسته دار فرانسه
روغن جامد= ۴/۳ لیوان
پودر قند= ۱ لیوان
کره= ۲۵ گرم
شکلات سکه ای شیری مارک کارات= ۲۰۰ گرم
پودر پسته= نصف لیوان
پودر هل= ۱ ق چ
طرز تهیه:
اول آرد رو الک کردم و رو حرارت ملایم به مدت ۴۵ دقیقه تفت دادم به طوری که خامیش کلا از بین رفت ولی رنگش عوض نشد.
بعد تفت دادن دوباره الک کردم و روغن جامد و کره رو اضافه کردم و روی حرارت ۵ دقیقه تفت دادم حرارتو خاموش کردم و اجازه دادم یکم از حرارت بیوفته و بخار حلوا گرفته شه ،بعد پودر هل و پودر قند رو الک کردم و هم زدم
بعد پو
کيونما